aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΧριστοφή: Η γκολάρα, η «τρελοπαρέα» κι ο μοναδικός οπαδός!

Χριστοφή: Η γκολάρα, η «τρελοπαρέα» κι ο μοναδικός οπαδός!

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑΣΠ και την Stoiximan ο Χριστόφορος Χριστοφή. Η απονομή έγινε στην καφετέρια που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής στη Λάρνακα και ήταν ιδιαίτερη όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία αφού πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα από όλη την «τρελοπαρέα»!

Λαμβάνοντας το βραβείο Stoiximan Top Goal από τον Άγγελο Χοντουλίδη, Country Manager της χορηγού εταιρείας Stoiximan, ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις:​ «Είναι τιμή μου που ο κόσμος ψήφισε το γκολ που σημείωσα εναντίων της Ανόρθωσης ως το καλύτερο της Αγωνιστικής! Είναι σαν μια επιβράβευση για τις προσπάθειες που κάνω όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι συμποδοσφαιριστές μου οι οποίοι με βοήθησαν να σκοράρω»​.

-Είχες σκεφθεί το σουτ με το που πήρες την μπάλα;

«Γενικά μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής να κάνω ντρίμπλα και να συγκλίνω προς τα μέσα. Αφού επιχείρησα την ντρίμπλα και όταν ελευθερώθηκα είδα ότι έχω χώρο να κάνω το σουτ το έκανα και έπιασε και καλά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα»​.

-Που αφιερώνεις το βραβείο;

«Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και τη γυναίκα μου που με στηρίζουν και ιδιαίτερα στο αγοράκι που απέκτησα πριν λίγους μήνες»​.

-Πως βλέπεις τη φετινή σεζόν του Εθνικού Άχνας;

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν και μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια. Στα τελευταία παιχνίδια όμως, τα περισσότερα από τα οποία ήταν με ομάδες της πρώτης εξάδας, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς παρά μόνο δύο στα παιχνίδια με Δόξα και ΕΝΠ. Η συνέχεια είναι δύσκολη, είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα παλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να τους πετύχουμε!».

-Συμφωνείς με τον Ντούσαν Κέρκεζ ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών;

«Ναι συμφωνώ! Με τη δυναμική που απόκτησε ο Απόλλωνας έχει μπει για τα καλά στη μάχη και θα παλέψουν ίσως και οι 4 ομάδες στα Play Off για τον τίτλο. Όσο αφορά την ζώνη που μας αφορά εμάς είναι λίγο πιο πίσω η ΕΝΠ και η Δόξα αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη για να κριθεί η διαβάθμιση»​.

-Έχεις γνωρίσει τον μοναδικό οπαδό του Εθνικού;

«Ναι, τον έχουμε γνωρίσει όλοι αν και είναι λίγο ντροπαλός. Δεν ανοίγεται πολύ εύκολα, μόνο στις νίκες ξεθαρρεύει» (σ.σ. γέλια)​.

-Ας κλείσουμε με τις ευχές σου για το νέο έτος!

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει πάνω από όλα την υγεία του κι επίσης σε όλους τους φίλαθλους να απολαύσουν μια καλή συνέχεια του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στον φίλαθλο μας θέλω να πιστεύω και να του ευχηθώ ότι θα καταφέρουμε να τον αφήσουμε έτσι ικανοποιημένο και χαρούμενο όπως είναι!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ