aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑκούραστος και αγέραστος!

Ακούραστος και αγέραστος!

Ο Χρίστος Πογιατζής ξεκίνησε και θα τελειώσει την καριέρα του στον Εθνικό. Ο αρχηγός, θα συνεχίσει για 22η συνεχόμενη σεζόν να δίνει αγωνιστικές βοήθειες στην ομάδα της Άχνας, κάτι που ασφαλώς αποτελεί ένα παράσημο για τον ίδιο. Συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία και η σημαία του Εθνικού θα παραμείνει στο ιστό.

Σε δηλώσεις του ανάφερε πως δεν έχει αποφασίσει για το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια, οπότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον δούμε στα γήπεδα και μετά τα 40 του. Ο 39χρονος άσος αγωνίζεται στον Εθνικό από τη σεζόν 1995-1996, μετρώντας 414 συμμετοχές και 57 γκολ. Να σημειωθεί πως κατά καιρούς ο Πογιατζής είχε προτάσεις για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, αλλά παράμεινε πιστός στρατιώτης στον Εθνικό.

Εν τω μεταξύ, ο νέος προπονητής του Εθνικού ο Εμίλ Βέλεφ αναμένεται σήμερα στην Κύπρο. Ο Βούλγαρος που αποτέλεσε βασική επιλογή μετά το ναυάγιο με τον Γεωργιανό Νταρασέλια, με τον ερχομό του στην Κύπρο θα υπογράψει συμβόλαιο και θα πιάσει δουλειά. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το εάν η ομάδα θα μεταβεί στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ή εάν θα παραμείνει στην Κύπρο λόγω του οικονομικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ