Έστειλε 6ο «κόκκινο» φάκελο η ΟΥΕΦΑ, στάλθηκε μυστικά στην Αστυνομία

Στη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας προχώρησε η Αστυνομία την Κυριακή (19/1). Ο συγκεκριμένος παίκτης «φωτογραφίζεται» από την έκθεση της ΟΥΕΦΑ για το ύποπτο παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και την ΑΕΚ στο οποίο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επιρρίπτει ευθύνη στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Διαβάστε επίσης: Παίκτης της Καρμιώτισσας ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη

Το όνομα του ποδοσφαιριστή εμφανίζεται και σε άλλο φάκελο με ύποπτο παιχνίδι, ο οποίος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την ΚΟΠ, αλλά η έκθεση της ΟΥΕΦΑ παραδόθηκε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η απόκρυψη του φακέλου είχε ως στόχο να διευκολυνθεί το έργο της Αστυνομίας. Πρόκειται για τα μέτρα που συζητήθηκαν, αλλά δεν ανακοινώθηκαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στην συνάντηση με την ΚΟΠ.

Ο 6ος φάκελος αφορά παιχνίδι πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με συμμετοχή της Καρμιώτισσας, και συγκεκριμένα τον αγώνα μεταξύ της ομάδας των Πολεμιδιών και του Άρη.

Αναλυτικά και η ενημέρωση από την ΚΟΠ: «Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως έχει παραλάβει από το αρμόδιο τμήμα της UEFA έκθεση που αφορά ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη Λεμεσού με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που έγινε στις 12 Ιανουαρίου 2020. Ο αγώνας αφορούσε την 13η αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2019-2020 και έχει ήδη σταλεί στην αστυνομία για εξέταση το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ