aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠτήση για την πέμπτη θέση

Πτήση για την πέμπτη θέση

Η αντεπίθεση του Ερμή συνεχίζεται. H ομάδα της Αραδίππου ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Μια νίκη η οποία ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα, με το δεύτερο γκολ του Μαρτίνιουκ να χαρίζει τους τρεις βαθμούς και να σκορπά ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας.

Ο τρόπος που πανηγύρισαν παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση έδειξε πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη. Οι «φτεροπόδαροι» έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα και ότι έχουν τις δυνάμεις για να παλέψουν να κρατηθούν στην πρώτη εξάδα.

Χθες το μεσημέρι, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν μαζί. Ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για το πάθος, το πείσμα και τη θέληση που έδειξαν για νίκη επί του Εθνικού, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είδε μαχητές στο γήπεδο, από την αρχή ώς το φινάλε, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα και το είπε στους ποδοσφαιριστές.

Με τη φόρα που έχουν πάρει, οι «φτεροπόδαροι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Αντιμετωπίζουν όμως κάποια προβλήματα. Ο Σίργκι αποχώρησε τραυματίας από τον προχθεσινό αγώνα επειδή υπέστη τράβηγμα και δύσκολα θα προλάβει.

Τραυματίας αποχώρησε προχθές και ο Γιαγκουδάκης αλλά δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Παναγιώτου. Καμία ανησυχία για τον Ντα Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε με κράμπες από τον αγώνα με τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ