aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε τη θηλιά στο λαιμό ο Ερμής…

Με τη θηλιά στο λαιμό ο Ερμής…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η προσπάθεια του Ερμή για να κρατηθεί στην κατηγορία. Η νέα ήττα από την Ομόνοια (0-2), διατήρησε τους Αραδιππιώτες στους εννέα βαθμούς, στον βυθό της βαθμολογίας και μακριά από τις θέσεις σωτηρίας. Η έλευση του Χρύση Μιχαήλ μπορεί να έφερε άλλο αέρα στην ομάδα και στα αποδυτήρια, δεν έφερε όμως ακόμη την αλλαγή που όλοι περιμένουν. Βέβαια, ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να κάνει θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη.

Ούτε καν μετεγγραφές Ιανουαρίου δεν είχε την ευχέρεια να επιλέξει και όπως είπε κι ο ίδιος, το έργο για παραμονή είναι δύσκολο, όμως η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος για να σωθεί. Έγιναν πολλά λάθη και αυτά είναι που πληρώνουν οι «φτεροπόδαροι». Σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση του Ερμή στο ματς με την Ομόνοια, έγινε κάποια προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή. Ο Μπουλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και ξεχώρισε από πλευράς απόδοσης. Εν τω μεταξύ, σε αναμονή βρίσκονται στον Ερμή για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ταραλίδης και τον κράτησε εκτός του ματς με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ