Ερμής: Επιδόσεις υποβιβασμού

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα εξελίσσεται η χρονιά για τον Ερμή. Η ομάδα της Αραδίππου είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις εννέα βαθμούς και απέχει επτά βαθμούς από Αλκή και ΕΝΠ, οι οποίες προπορεύονται.

Παρόμοια στατιστικά στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατέγραψε ο Ερμής τη σεζόν 2011-12. Τότε είχε μαζέψει επτά βαθμούς και στο τέλος υποβιβάστηκε, χωρίς να μπορέσει να πάρει άλλο πόντο. Αυτή ήταν η τελευταία χρονιά που οι «φτεροπόδαροι» υποβιβάστηκαν.

Παρά τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκονται οι «φτεροπόδαροι» δεν υψώνουν λευκή πετσέτα, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί. Υπάρχουν άλλα 13 παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς κι άλλοι 39 διαθέσιμοι βαθμοί και στον Ερμή δεν το βάζουν κάτω. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να καλύψουν τη διαφορά και να σωθεί η ομάδα. Στην ήττα από την Ομόνοια μπορεί να διακρίνει κανείς και θετικά στοιχεία. Όπως τις αγωνιστικές επιδόσεις του Μπουλά και το γεγονός ότι η ομάδα δεν δέχθηκε πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Αραμπατζή. Όμως, για να έρθουν οι νίκες και οι βαθμοί θα χρειαστεί να γίνουν σίγουρα πολύ περισσότερα πράγματα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ