Ερμής: Αισιοδοξία για κέρδος στην αυριανή αποστολή

Ο Κύπριος τεχνικός λογικά θα διατηρήσει το σύστημα με τριάδα στα στόπερ και θα προσπαθήσει με τις καλύτερες επιλογές που θα έχει διαθέσιμες να πάρει κέρδος...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άκρως αντίθετη είναι η πορεία που διανύουν Ερμής και Πάφος FC στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «φτεροπόδαροι» ψάχνονται για να βρουν τον τρόπο, στην τελική ευθεία, για να σώσουν τη σεζόν και η Πάφος FC έχει ήδη κάνει ένα σερί τριών συνεχών επιτυχιών και μάλιστα με νίκες, απέναντι σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Αυτό κάνει την αυριανή αποστολή του Ερμή ακόμη πιο δύσκολη μιας και ταξιδεύοντας στην Πάφο, πέρα από την πίεση για αποτέλεσμα που νιώθει, θα έχει απέναντί του και μία ομάδα που ψυχολογικά είναι στα καλύτερά της.

Ο Χρύσης Μιχαήλ γνωρίζει πολύ καλά ότι για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί και η ισοπαλία κέρδος θα είναι στο σημείο που είναι η ομάδα του, θα πρέπει να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι, κυρίως μεσοαμυντικά. Ο Κύπριος τεχνικός λογικά θα διατηρήσει το σύστημα με τριάδα στα στόπερ και θα προσπαθήσει με τις καλύτερες επιλογές που θα έχει διαθέσιμες να πάρει κέρδος. Μετά την Πάφος FC ο Ερμής παίζει με Δόξα εκτός έδρας και αυτά τα δυο ματς είναι σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνει για να μπει στα πλέι άουτ με καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ