aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈπαθε πολλά, έμαθε πολλά…

Έπαθε πολλά, έμαθε πολλά…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η λήξασα σεζόν αποτέλεσε δυνατό χαστούκι για τον Ερμή. Έπαιξε με τη φωτιά από την αρχή και στο τέλος κάηκε. Και δεν είναι η πρώτη φορά που έδειξε να αρχίζει στραβά ένα πρωτάθλημα. Απλά τις προηγούμενες φορές κάποιες κινήσεις της διοίκησης του συλλόγου της Αραδίππου είχαν αποδειχτεί επιτυχημένες και ανατράπηκε η κατάσταση. Κάτι που δεν ίσχυσε όμως στο πρωτάθλημα που έληξε την περασμένη Κυριακή και παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατό να σωθεί η ομάδα.

Έγιναν πολλά λάθη αυτή τη σεζόν, έπαθε πολλά η ομάδα και όλοι λένε και τονίζουν ότι πλέον από τα λάθη τους έχουν μάθει και δεν πρόκειται να τα επαναλάβουν. Μόνο έτσι άλλωστε θα μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει αμέσως στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, μιας και το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τους «φτεροπόδαρους».

Χθες, ο ΠΑΣΠ ενημέρωσε ότι οι παίκτες των ομάδων που έχουν υποβιβαστεί μπορούν να λύσουν μονομερώς το συμβόλαιο τους μέχρι και 30 ημέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ