aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΥπάρχει ένα όριο και μία ισορροπία

Υπάρχει ένα όριο και μία ισορροπία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τις διακοπές τους απολαμβάνουν οι πλείστοι στον Ερμή αυτή την περίοδο. Όχι όμως ο προπονητής Νίκος Παναγιώτου και ο τεχνικός διευθυντής Σκεύος Χρίστου. Οι δυο τους εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να στελεχώσουν την ομάδα της Αραδίππου.

Βρίσκονται καθημερινά σε επαφή με μετεγγραφικούς στόχους, στους οποίους κατέληξαν είτε επειδή είναι γνώριμοι είτε γιατί το βιογραφικό τους είναι τέτοιο που αξίζει τον κόπο ο σύλλογος να επενδύσει σε αυτούς.

Αρκεί να είναι εντός οικονομικών δυνατοτήτων και να διατηρηθεί η ισορροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναφορικά με τις απολαβές των παικτών, ώστε να υπάρχει ένα καλό κλίμα και στα αποδυτήρια, χωρίς παραπονεμένους λόγω του οικονομικού.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το πού θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Αραδίππου. Αρχικά εκφράστηκε σιγουριά ότι θα γίνει εντός Κύπρου, όμως γίνονται δεύτερες σκέψεις και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Επίσης, στους «φτεροπόδαρους» περιμένουν και την απάντηση του Αντρέα Βασιλόγιαννη στην πρόταση που του έγινε για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, με μειωμένες όμως απολαβές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ