aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΒελτίωση, αλλά και ευκαιρία στις εφεδρείες

Βελτίωση, αλλά και ευκαιρία στις εφεδρείες

Φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια δίνει σήμερα ο Ερμής στο «Ηλίας Πούλλος» (17:30). Μέσω του φιλικού αγώνα, ο Νίκος Παναγιώτου θα θελήσει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ αποτελεί ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που στα επίσημα ματς δεν ήταν στις βασικές επιλογές.

Οι «φτεροπόδαροι» προσπαθούν να ξεπεράσουν το χαστούκι από την Καρμιώτισσα και να επανέλθουν στις επιτυχίες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές, ως γνωστόν, τα άκουσαν για τα καλά και από τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο, που τόνισε πως «όλοι είναι υπ’ ατμόν».

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα μπορεί να φέρει εξελίξεις στην ομάδα, με πιθανή νέα αποτυχία. «Όσοι δεν αντέχουν την πίεση και όσοι δεν μπορούν να είναι συνοδοιπόροι στον στόχο της εξάδας, τότε δεν μπορούν να είναι στον Ερμή», είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος. Ακόμη, στον Ερμή επικρατεί απογοήτευση από το γεγονός ότι «κόπηκε» από την εθνική ομάδα ο Δημήτρης Στυλιανού.

Όπως τονίζουν από πλευράς διοίκησης, θα αναζητήσουν τους λόγους γι’ αυτή την εξέλιξη αφού ο Στυλιανού βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ