aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΒελτιωμένος μεν, άστοχος δε ο Ερμής

Βελτιωμένος μεν, άστοχος δε ο Ερμής

Στον Ερμή αφήνουν πίσω τους την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα (0–0) και κοιτάζουν τη συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι «φτεροπόδαροι» θεωρούν ότι έχουν μπροστά τους τέσσερις τελικούς μέχρι την ολοκλήρωση της α’ φάσης και έχουν δύσκολο έργο στην προσπάθεια που κάνουν για να εισέλθουν στο α’ γκρουπ της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το εγχείρημά τους είναι δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο. Και αυτό γιατί αν καταφέρουν και μαζέψουν όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς θα ελπίζουν. Η αρχή θα πρέπει να γίνει από την αναμέτρηση με τον Άρη την επικείμενη αγωνιστική. Αν οι «φτεροπόδαροι» κερδίσουν θα συνεχίσουν να έχουν ελπίδες. Αν όχι θα μείνουν πίσω και δύσκολα θα μπορέσουν να επανέλθουν.

Με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο, η ομάδα της Αραδίππου έδειξε βελτίωση στην απόδοσή της, αλλά υστέρησε και πάλι στην τελική προσπάθεια. Εκεί είναι που θα ρίξει βάρος στις προπονήσεις ο Ισπανός τεχνικός, θέλοντας να βελτιώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας της Αραδίππου με στόχο να γίνει πιο παραγωγική. Για το ματς με την «Ελαφρα Ταξιαρχία» τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ