aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤους τάζει πριμ ο Λούκας Φανιέρος

Τους τάζει πριμ ο Λούκας Φανιέρος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι τρεις βαθμοί σε τέσσερα παιχνίδια δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιητική συγκομιδή για τον Ερμή. Ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα η οποία έθεσε ως στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Παρά τα… στραβοπατήματα, στο στρατόπεδο του Ερμή αισιοδοξούν ότι ο μεγάλος στόχος μπορεί να επιτευχθεί. Για να γίνει κατορθωτό όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει και η ομάδα να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Ο Ερμής που είδαμε απέναντι στον Εθνικό Άχνας δεν έχει τύχη για εξάδα, επειδή όμως υπάρχουν παίκτες με ικανότητες που μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο, όλα είναι πιθανά.

Καλείται η τεχνική ηγεσία να βελτιώσει περισσότερο την εικόνα των «φτεροπόδαρων», οι οποίοι πήραν ψυχολογική τόνωση μετά την πρώτη τους νίκη και πλέον βλέπουν τη συνέχεια πιο αισιόδοξα. Το παιχνίδι με την Πάφο που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό και ο Λούκας Φανιέρος θέλοντας να δώσει ακόμη περισσότερα κίνητρα ετοιμάζει πριμ σε περίπτωση νίκης. Το κλίμα έχει βελτιωθεί αισθητά και αυτό είναι ό,τι καλύτερο τη δεδομένη στιγμή.

Αυτό είναι που προβληματίζει

Ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, δεν θα έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Επιστρέφει μάλιστα ο Φρίμπονγκ που ήταν τιμωρημένος με τον Εθνικό Άχνας. Εκεί που θα πρέπει να δείξει η ομάδα περισσότερη βελτίωση είναι στην αμυντική της λειτουργία. Ο αντίπαλος δημιουργεί εύκολα φάσεις και από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει βρει το εύκολο γκολ, είναι σίγουρα ένα θέμα το οποίο προβληματίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ