aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤου φρονίμου τα παιδιά…

Του φρονίμου τα παιδιά…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι φανερό ότι στον Ερμή περιμένουν το τέλος της φετινής σεζόν, προσδοκώντας πως θα μπουν φουριόζοι στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η αποτυχία της εισόδου στην πρώτη εξάδα δίνει τη δυνατότητα στους Αραδιππιώτες να διαχειριστούν κάπως διαφορετικά τα δεδομένα. Ήδη, οι «φτεροπόδαροι» έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό. Έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του τερματοφύλακα Λένου Σωφρονίου από την ΑΕΖ, ενώ γίνονται επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν ώστε να ντυθούν στα χρώματα του συλλόγου.

Μπορεί να είναι άγνωστο ακόμη κατά πόσο ο προπονητής Κορμπεράν θα συνεχίσει και στη νέα σεζόν στον Ερμή, όμως η ομάδα προγραμματισμού έπιασε δουλειά και καθορίζει τα πλάνα της. Πρόθεση είναι να έρθουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν την προοπτική να ενισχύσουν την αγωνιστική δυναμική του συνόλου, να δώσουν βάθος στο ρόστερ και ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Σωφρονίου που έκανε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Ζακακίου στο τρέχον πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, διοίκηση και τεχνική ηγεσία μέσα στις επόμενες αγωνιστικές θα αξιολογήσουν και τους υφιστάμενους νεαρούς παίκτες. Ήδη, κόντρα στη Δόξα πήραν κάποιοι φανέλα βασικού και θα πάρουν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν και αν μπορεί ο Ερμής να στηριχθεί πάνω τους ενόψει και της νέας σεζόν.

Επόμενη αναμέτρηση για τους «φτεροπόδαρους» είναι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Καρμιώτισσα. Ένας αγώνας στον οποίο θα προσπαθήσει η ομάδα να κερδίσει, ώστε να κάνει βήμα προς την κατάληψη της πρώτης θέσης του δεύτερου γκρουπ. Αυτός άλλωστε είναι ο μοναδικός αγωνιστικός στόχος τη δεδομένη στιγμή και οι παίκτες καλούνται να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ