aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤώρα, θέλει το σερί…

Τώρα, θέλει το σερί…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του θα επιδιώξει ο Ερμής στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στην Ομόνοια. Οι «φτεροπόδαροι» είναι στα καλύτερά τους στην τρέχουσα σεζόν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη θα θεωρηθεί αποτυχία. Κι αυτό, όχι γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι αξιόλογη ομάδα, αλλά γιατί οι Αραδιππιώτες έχουν υψηλές βλέψεις και όταν προέρχεσαι από μία μεγάλη νίκη, τότε τέτοια παιχνίδια επιβάλλεται να τα κερδίζεις.

Ο Νίκος Παναγιώτου και οι παίκτες του έχουν δουλέψει αρκετά τις τελευταίες μέρες, ανέλυσαν την αναμέτρηση με την Ομόνοια και στοχεύουν στο να παρουσιάζονται καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι, μεσοεπιθετικά η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, ενώ και αμυντικά υπήρξε βελτίωση. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι, ο στόχος για τους «φτεροπόδαρους» είναι μόνο οι τρεις βαθμοί οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Δεν υπολογίζεται ο Ζαχάρια λόγω καρτών, ενώ στο όριο βρίσκονται οι Φρίμπονγκ με πέντε κίτρινες κάρτες και Ιμερέκοφ, Τσούμου που μετρούν από δύο. Όποιος από τους πιο πάνω αντικρίσει κίτρινη στο αυριανό ματς θα χάσει το επόμενο με την Αλκή. Μάλιστα, ο Φρίμπονγκ σε κάθε ματς που αγωνίζεται δέχεται κίτρινη κάρτα, πέντε παιχνίδια ισάριθμες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ