aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤο τρίπτυχο της επιτυχίας των «φτεροπόδαρων»

Το τρίπτυχο της επιτυχίας των «φτεροπόδαρων»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δίχως την παραμικρή αμφιβολία η νίκη που πήρε ο Ερμής απέναντι στην Ομόνοια έχει φέρει ηρεμία στο στρατόπεδο των «φτεροπόδαρων». Ήταν μια επιτυχία απόλυτη ανάγκη για την ομάδα ώστε να μπορέσουν ν’ αποκτήσουν καλύτερη ψυχολογία αλλά και να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές τους. Ο Ερμής απέδειξε ότι είναι ικανός να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που μας παρουσίασε στις πρώτες αγωνιστικές.

Απέναντι στην Ομόνοια υπήρξαν στιγμές που κινδύνεψε και θα μπορούσε ακόμη και να χάσει το ματς, όμως η σωστή διαχείριση από τον πάγκο, οι πολύ καλές επεμβάσεις του Αραμπατζή και οι αντεπιθέσεις «φωτιά» ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας. Μία επιτυχία η οποία δεν πρέπει να αποτελέσει απλά ένα πυροτέχνημα. Θα πρέπει οι τρεις βαθμοί απέναντι στο «τριφύλλι» να εξαργυρωθούν. Και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό την επικείμενη αγωνιστική, μιας και σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος θα πάει στράφι η σπουδαία νίκη της περασμένης εβδομάδας. Ο Φανιέρος έδωσε πριμ στους παίκτες του και περιμένει ανάλογη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Ζαχάρια, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Έτσι, δεν αποκλείεται να δοθεί φανέλα βασικού στον Θεοδώρου. Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε στο ντεμπούτο του ο Πατσέκο, ο οποίος πήρε τη θέση του Γουίκς, αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος και έδειξε πως είναι παίκτης που έχει πολλά να δώσει, γι’ αυτό αναμένεται να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα. Όσο για τον Εμεγκάρα; Πάντα πίστευαν στον Ερμή ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και περιμένουν από αυτόν ανάλογη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ