aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Το ποδόσφαιρο παίζεται στις 4 γραμμές, όχι στα γραφεία»

«Το ποδόσφαιρο παίζεται στις 4 γραμμές, όχι στα γραφεία»

Την ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας του Ερμή στη Β΄ Κατηγορία μετά τη νίκη με 1-0 επί του Οθέλλου κάνει ο Ερμής. Οι «φτεροπόδαροι» αναφέρουν πως αν η ομάδα της Αραδίππου φύγει με «διπλό» και από την έδρα του Ονήσιλλου την Κυριακή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Α’ Κατηγορία και στέλνουν το μήνυμα πως οι αγώνες κερδίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όχι σε κλειστές αίθουσες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ερμή

«Απόψεις… με την έναρξη της εβδομάδας:

Ωραία αντρική νίκη η προχθεσινή της ομάδας μας σε ένα δυνατό ματς με ένα αξιόλογο αντίπαλο!! Respect στον Οθέλλο για την προσπάθεια των παικτών του στο τερέν.

Καλή ομάδα, η δική μας όμως φάνηκε δυνατότερη στα περισσότερα σημεία του αγώνα με παίκτες προσωπικότητες όπως οι Πάρντο, Κύπρου, Παπαθανασίου, Ζάρκοβιτς, διότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του τερέν και όχι στα γραφεία ή στις αίθουσες…

Επίσης, ο προπονητής μας είχε συγκεκριμένη στρατηγική μέσα στο ματς, η οποία του βγήκε. Αυτό δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ουσία είναι η ομάδα μας σε δύο εκτός έδρας ματς (η μία εκ των δύο εδρών εντελώς αφιλόξενη) και σε ένα εντός έδρας με ομάδα με σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ.

Έχει συνολικά 7 βαθμούς. Πολύ καλή συγκομιδή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι όμως. Από αύριο συγκέντρωση για το επόμενο πολύ δύσκολο και αυτό εκτός έδρας ματς με τον Ονήσιλλο στην Σωτήρα (Κυριακή 27/10, 15:30)

Εάν νικήσει και εκεί η ομάδα μας σημαίνει έχει πλέον το μέταλλο και την ποιότητα που απαιτείται για να πάρει σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής προς την Α’ Κατηγορία.

Έως την Κυριακή, όχι άλλα λόγια, μόνο δουλειά!

ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ.. ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΛΌΓΙΑ.. ΜΌΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Μόνο Ερμής!

ΕΡΜΗΣ=ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ