aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤο πάλεψε όσο μπορούσε ο Ερμής

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Ερμής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παίζοντας χωρίς κίνητρο και χωρίς κανένα ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό, ο Ερμής προσπάθησε προχθές να κάνει τη ζημιά στη Δόξα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό όφελος. Ηττήθηκε με 0-1 σε ματς που θα μπορούσε να δεχόταν τουλάχιστον άλλο ένα γκολ, όμως ταυτόχρονα κατάφερε να φτιάξει δύο μεγάλες φάσεις με τους Ψάλτη και Λύτρα, όπου με λίγη τύχη και προσοχή θα μπορούσε να πετύχει γκολ και να διεκδικούσε βαθμολογικό όφελος.

Πλέον, έμεινε ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η μαρτυρική σεζόν για τους «φτεροπόδαρους», οι οποίοι την Παρασκευή θα υποδεχθούν την Πάφος FC και θα προσπαθήσουν να κλείσουν, αν τα καταφέρουν, με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα. Ο αγώνας αυτός θα είναι και ο τελευταίος του Δημήτρη Δασκαλάκη στον πάγκο του Ερμή, ενώ για την ώρα είναι άγνωστο αν υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στους «φτεροπόδαρους» από κάποιο άλλο πόστο.

Στο παιχνίδι με τους γαλάζιους, ο Κύπριος προπονητής δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπάνουση, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, εκτός απροόπτου, η αναμέτρηση με τη Δόξα ήταν και η τελευταία του με τη φανέλα του Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ