aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤο κυνήγι μιας θέσης στην εξάδα και η μετεγγραφολογία

Το κυνήγι μιας θέσης στην εξάδα και η μετεγγραφολογία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να ξεκινήσει ιδανικά το 2017 θα επιδιώξει αύριο ο Ερμής ο οποίος υποδέχεται τη Δόξα και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσει να αφήσει πίσω του την απρόσμενη ισοπαλία με την Αναγέννηση Δερύνειας και να καταφέρει να δώσει συνέχεια στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παναγιώτου και οι συνεργάτες του δουλεύουν αρκετά τις τελευταίες μέρες θέλοντας να παρουσιαστεί η ομάδα τους όσο γίνεται πιο έτοιμη για τον αγώνα αυτό. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι αρκετά καλό και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθει η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Στα μετεγγραφικά δεν έχει προκύψει κάτι το νεότερο μέχρι στιγμής. Μετά την απόκτηση του Κάρλες Κότο οι «φτεροπόδαροι» αξιολογούν κάποιες περιπτώσεις επιτελικών μέσων αλλά και επιθετικών ποδοσφαιριστών. Το όνομα του Ρούμπεν Μπριζίντο της Αναγέννησης παραμένει στα υπόψη, όμως ταυτόχρονα εξετάζονται και αρκετά ονόματα εκτός Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ