aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤο έριξαν στη μελέτη επιθετικών

Το έριξαν στη μελέτη επιθετικών

Δεδομένη είναι η πρόθεση του Ερμή να προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση τον Ιανουάριο. Ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος θέλει σε συνεργασία με τον Νίκο Παναγιώτου και τον Παρασκευά Χρίστου να εντοπίσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν στην ομάδα στοιχεία που της λείπουν.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Φροξυλιάς, ενώ θα γίνουν άλλες τρεις μεταγραφές. Επιθετικά είναι δεδομένο ότι θα έρθουν παίκτες για να δώσουν λύσεις και οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονται στο ψάξιμο.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα είναι πολύ καλό και οι μαυροκόκκινοι είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές όταν μένουν πίσω στο σκορ. Πλέον, ο Παναγιώτου χαμήλωσε τους τόνους μετά το 2-2 με την Ομόνοια και προετοιμάζει τους παίκτες για το ματς με τον άλλο μεγάλο της Λευκωσίας. Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί το ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος» και υπάρχει η πίστη για αποκόμιση βαθμού ή βαθμών. Ο Κύπριος προπονητής άρχισε να προετοιμάζει τους παίκτες του προς αυτή την κατεύθυνση.

Εν τω μεταξύ, ο Ερμής βρίσκεται στο ψάξιμο για τη θέση του αναλυτή αγώνων για άμεση εργοδότηση. «Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99-358119», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι μετά τον αγώνα με την Ομόνοια παραιτήθηκε ο αναλυτής Στέλιος Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ