aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣTo ανεκπλήρωτο όνειρο του Σισέ και η φιλία με τον Αντώνη Φανιέρο JR

To ανεκπλήρωτο όνειρο του Σισέ και η φιλία με τον Αντώνη Φανιέρο JR

Στην Κύπρο θα αφιχθεί τις επόμενες μέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αποκαλύφθηκε στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Ο Γάλλος σούπερ σταρ με την σπουδαία καριέρα σε Οσέρ, Μαρσέιγ, Λίβερπουλ και Παναθηναϊκός όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος ανέπτυξε φιλία με τον γιο του, Αντώνη Φανιέρο.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του Ερμή η συνεργασία θα αφορά εξωαγωνιστικά ζητήματα, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τα χρώματα των «φτεροπόδαρων» ο 38χρονος επιθετικός. «Θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και 1-2 event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers».

Διαβάστε επίσης: «Bόμβα» Τζιμπρίλ Σισέ από τον Λούκα Φανιέρο στον Active!

Tελευταία ομάδα του Σισέ ήταν τη σεζόν 2017-18 η Ιβερντόν, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ελβετίας, όπου κατέγραψε 24 γκολ σε 28 συμμετοχές. Τη σεζόν 2018-19 ο Σισέ ήταν στην Πιτσέντζα, όμως δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σισέ δήλωσε πρόθυμος να παίξει δωρεάν σε ομάδα της Λιγκ 1 Γαλλίας για να πετύχει μία ανεκπλήρωτη επιθυμία. Να φτάσει τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της πατρίδας του.

«Ξέρετε πώς είναι. Εμείς οι επιθετικοί λατρεύουμε να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα και να σκοράρουμε. Πρώτα ήταν τα 25 γκολ, μετά πήγα στα 50, έπειτα έφτασα στα 75. Ο στόχος των 100 γκολ με έχει στοιχειώσει. Σταμάτησα στα 96. Μου λείπουν μόνο τέσσερα γκολ και αυτή  κατάσταση με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, με τρελαίνει«, τόνισε ο Σισέ μέσω συνέντευξης που έδωσε στην ιστοσελίδα «Sofoot.com», για να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις: «Θα ήθελα να επιστρέψω σε έναν σύλλογο της Λιγκ 1 για να μπορέσω να σκοράρω. Εάν κάποια ομάδα με δεχτεί, θα μπορούσα να τα καταφέρω μέσα σε δύο με τρεις μήνες. Είμαι αρκετά ξεροκέφαλος. Όταν έχω έναν στόχο κάνω τα πάντα για να τον πετύχω. Είμαι έτοιμος να παίξω και χωρίς χρήματα, έτσι ώστε να μην αποτελέσω ρίσκο για όποια ομάδα με επιλέξει. Προς το παρόν δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές αλλά πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί κάποιος σύλλογος για να μου κάνει πρόταση», κατέληξε ο Σισέ.

Το κατά πόσο ο Αντώνης Φανιέρος θα πείσει τον Τζιμπρίλ Σισέ να βάλει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια, θα το δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ