aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤίποτα λιγότερο…

Τίποτα λιγότερο…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η νίκη του Ερμή σε βάρος του Εθνικού έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη στην ομάδα της Αραδίππου. Η δίψα για επιτυχίες είναι δεδομένη και το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Πάφος FC είναι αρκετά σημαντικό σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι «φτεροπόδαροι» να φθάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Υπάρχει πίστη στον σύλλογο ότι θα έλθουν πολλές νίκες που θα ανεβάσουν την ομάδα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Νίκος Παναγιώτου, μετά το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, βλέπει τους παίκτες του να έχουν μεγαλύτερη διάθεση, ενώ καλύτερο είναι και το κλίμα στα αποδυτήρια. «Ήταν μια περίοδος που με βάση τα αποτελέσματα έφερε πίεση και αρνητικές συνέπειες. Η νίκη σε βάρος του Εθνικού αντέμειψε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που πιστεύουμε ότι μπορούν για περισσότερα πράγματα», ανέφερε σε χθεσινές του τοποθετήσεις ο Κύπριος τεχνικός. Επίσης δεν δίστασε να θέσει ως στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο πολύ πιστεύει στο έμψυχο δυναμικό του Ερμή.

Βέβαια, για να μπορέσει η αραδιππιώτικη ομάδα να διεκδικήσει αυτόν τον στόχο, θα πρέπει να γίνουν πολλά και κυρίως να υπάρξει σημαντική αγωνιστική βελτίωση. Σίγουρα μια νίκη επί της Πάφος FC θα δημιουργήσει διαφορετική προοπτική και νέα δεδομένα. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος υποσχέθηκε πριμ νίκης στους παίκτες του. Σε μία άλλη εξέλιξη η διοίκηση πρόσφερε βραδιά μπάρμπεκιου το βράδυ της Τετάρτης σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, στο προπονητικό κέντρο των «φτεροπόδαρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ