aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘέληση, ευκαιρίες, αλλά χωρίς ουσία

Θέληση, ευκαιρίες, αλλά χωρίς ουσία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για τη νίκη πήγε στο «Αμμόχωστος» ο Ερμής αλλά στο τέλος έφυγε με τον ένα βαθμό. Η ισοπαλία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άσχημο αποτέλεσμα ή αποτυχία, όμως τα δεδομένα θα μπορούσαν ήταν πολύ καλύτερα για τους «φτεροπόδαρους» αν έπαιρναν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

Αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες θα έβαζαν τις βάσεις για το τρίποντο. Για μια ακόμη φορά η ομάδα της Αραδίππου έδειξε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και αυτό το πλήρωσε χάνοντας δύο βαθμούς. Το σημαντικό είναι ότι έβγαλε πάθος και θέληση. Θα χρειαστεί να γίνει πολύ πιο ουσιαστική στη συνέχεια.

Ειδικά τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με Άρη και ΑΕΖ, θέλει να τα κερδίσει ο Ερμής για να μη χάσει άλλο έδαφος στο κυνήγι της εξάδας, που είναι και ο μεγάλος του στόχος. Πλέον, ζορίσουν τα πράγματα για τους «φτεροπόδαρους» οι οποίοι καλούνται να δείξουν χαρακτήρα για να εκπληρώσουν τον στόχο τους.

Το θετικό για την ομάδα της Αραδίππου, σε σχέση με το παιχνίδι της απέναντι στην Ανόρθωση, είναι ότι έδειξε βελτίωση. Της απέμειναν τέσσερα σημαντικά ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που ίσως κρίνουν τη μετέπειτα πορεία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ