aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘέλει υπέρβαση αλά ισπανικά!

Θέλει υπέρβαση αλά ισπανικά!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο κύβος ερρίφθη για την προσπάθεια χειμερινής ενίσχυσης του Ερμή. Το Διοικητικό Συμβούλιο των μαυροκόκκινων είναι διατεθειμένο να κάνει την οικονομική υπέρβαση, στην προσπάθεια να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας έναν ποιοτικό επιθετικό, ο οποίος θα της δώσει τη λύση που ψάχνει στο σκοράρισμα.

Ο Νίκος Παναγιώτου έχει εντοπίσει ότι δεν υπάρχει το αποκαλούμενο εύκολο γκολ και έθεσε στόχο την απόκτηση επιθετικού, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Στα υπόψη υπάρχουν δύο στράικερ, ο ένας εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου και ο άλλος προϋποθέτει υπέρβαση. Μετά τη νίκη επί της Δόξας (1-0), όμως, ο Λούκας Φανιέρος πείστηκε ότι αξίζει τον κόπο να δαπανηθεί κάτι παραπάνω και έτσι ο δεύτερος κερδίζει έδαφος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Ισπανό σέντερ φορ και εκτιμάται ότι έχει τα φόντα και τις εμπειρίες να κάνει τη διαφορά. Αν αποκτηθεί αυτός, ίσως να μην προχωρήσει σε τέταρτη κίνηση ο Ερμής. Αν όμως το πράξει, θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του επιτελικό.

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις των «φτεροπόδαρων» επικρατεί ικανοποίηση για τη νίκη απέναντι στη Δόξα. Για ένα ακόμη παιχνίδι, οι παίκτες του Παναγιώτου πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στο τέλος (Αρτάμπε 90’+3).

Η προχθεσινή επιτυχία διατηρεί τον Ερμή στην εξάδα και του δίνει καλή ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας. Ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στο Δασάκι, όπου θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό. Απέναντι στους μπλε δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Μπάουμαν, ο οποίος αντίκρισε προχθές την έκτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ