aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘέλει να ανοίξει λογαριασμό!

Θέλει να ανοίξει λογαριασμό!

TOY ΠΑΝΟY ΛΑΡΚΟY

Ένα είναι το αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ερμή ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Αναγέννηση Δερύνειας. Και δεν είναι άλλο από αυτό που θα χαρίσει την πρώτη νίκη στην ομάδα της Αραδίππου στο πρωτάθλημα, σ’ ένα ματς που θα είναι μάλιστα το πρώτο στην έδρα της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Είναι λογικό μετά τα παιχνίδια με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, όπου οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες, οι «φτεροπόδαροι» να ζητήσουν με μανία σήμερα να ανοίξουν λογαριασμό στη συγκομιδή βαθμών. Θέλουν ν’ ανέβουν στη βαθμολογία, ατενίζοντας τη συνέχεια με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Νίκος Παναγιώτου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μιγκέλ Άλμπα και του τιμωρημένου Μασίνουα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του και όπως όλα δείχνουν, θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η διοίκηση του Ερμή κάνει έκκληση στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών ώστε να φτάσουν στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας και είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές να αισθανθούν ότι ο κόσμος είναι στο πλευρό τους. Αυτοί, με τη σειρά τους, θα τα δώσουν όλα ώστε να… αποζημιώσουν όλους όσοι θα είναι στις εξέδρες για να τους εμψυχώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ