aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘέλει μόνο τη νίκη για να ξεμπερδέψει

Θέλει μόνο τη νίκη για να ξεμπερδέψει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι του Ερμή με τον Εθνικό Άχνας στο «Αμμόχωστος».

Το έργο της σαφώς και δεν θα είναι εύκολο, αφού και ο αντίπαλος θέλει απαραίτητα τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού.

Οπόταν αναμένεται μια πραγματική μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες και όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν θα χρειαστεί να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στα αγωνιστικά, η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σέργκι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μουλαζίμη, του οποίου οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Αυτό σημαίνει πως ο Ντε Πίνα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ κάποιες αλλαγές αναμένονται και στις υπόλοιπες γραμμές.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση συνεχίζει την προσπάθεια της για να προσελκύσει -με διάφορους τρόπους- λίγο κόσμο στο γήπεδο, καθώς όλοι θεωρούν ότι το αυριανό είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Ερμή.

Με νίκη ξεγνοιάζει, ενώ με ήττα μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες και φορτώνεται μπόλικο άγχος ενόψει της συνέχειας. Το σημαντικό είναι να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια του ομίλου, να βγάλει πάθος και πείσμα στον αγωνιστικό χώρο και να αποφύγει τα εύκολα λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ