aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘέλει (και μπορεί) να σταθεί όρθιος

Θέλει (και μπορεί) να σταθεί όρθιος

Κατάλληλα προετοιμασμένος για άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι είναι ο Ερμής, ο οποίος υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και έχει ως μοναδικό στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Οι Αραδιππιώτες μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θέλουν να βάλουν δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ και να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα.

Ο Νίκος Παναγιώτου δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του τις τελευταίες μέρες, τους ανέλυσε το παιχνίδι του αντιπάλου και τι θέλει να προσέξουν περισσότερο. Αυτά τα παιχνίδια είναι που «ψήνουν» τους παίκτες του Ερμή για να βγάλουν την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Αγωνιστικά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ο Παναγιώτου θα παρατάξει, όπως κρίνει με βάση των αγωνιστικών αναγκών, την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νουρεντινόσκι, δεξί μπακ ο Χριστόφ, αριστερό ο Ντε Βρίσε και κεντρικοί αμυντικοί οι Μπενγκά, Χριστοφή.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μπάουμαν, Αρτάμπε και Μαρτίνιουκ, στις πτέρυγες της επίθεσης οι Άλμπα, Ντε Μέλο και στην κορυφή ο Μασίνουα έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Ντα Σίλβα. Η διοίκηση του Ερμή περιμένει μεγάλη προσέλευση των φίλων της ομάδας που θα δώσουν την ώθηση στους παίκτες να κυνηγήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις το βαθμολογικό όφελος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ