aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘέλει Αντάμοβιτς, τέλος ο Χριστόφ!

Θέλει Αντάμοβιτς, τέλος ο Χριστόφ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αποφασισμένος να φέρει ποιοτικούς παίκτες στον Ερμή εν όψει του νέου πρωταθλήματος είναι ο Λούκας Φανιέρος. Ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» παρουσιάζεται διατεθειμένος να κάνει κινήσεις ενίσχυσης που θα προκαλέσουν αίσθηση, γι’ αυτό και καταβάλλει προσπάθειες για την απόκτηση του Μάρκο Αντάμοβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη αρκετές ομάδες της Κύπρου τον παρακολουθούν στενά. Μια εξ αυτών είναι και η Ομόνοια, η οποία κατέθεσε και πρόταση για την απόκτησή του, όμως ο Ερμής προσφέρει κάτι παραπάνω στον σύλλογο των Πολεμιδιών για να τον κάνει δικό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 26χρονο ποδοσφαιριστή έχει βάλει στο στόχαστρό της και η Άστρα Ρουμανίας. Ο Αντάμοβιτς με το τέλος της σεζόν θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Εν τω μεταξύ, ο Ιορδάν Χριστόφ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αραδίππου. Ο Βούλγαρος δεξιός οπισθοφύλακας ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ερμή για προσωπικούς λόγους, όπως και έγινε.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, ήταν σταθερός σε απόδοση και βοήθησε σημαντικά τους «φτεροπόδαρους» Η αποχώρησή του αποτελεί πλήγμα για τον Ερμή, όμως μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται πως θα δοθεί η ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να δείξουν τις δυνατότητές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ