aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘα το παλέψει και ό,τι βγει…

Θα το παλέψει και ό,τι βγει…

TΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στον Ερμή δεν έχουν αυταπάτες. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για μια θέση στην εξάδα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι «φτεροπόδαροι» δεν θα τα δώσουν όλα στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αναζητώντας τη νίκη. Στόχος τους είναι να επικρατήσουν της ΑΕΚ και να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία που είχαν απέναντι στην ΑΕΖ.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» παθιασμένη και πεισμωμένη για τη νίκη, μιας και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο κύπελλο από την Ανόρθωση και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Ο Ερμής θα το παλέψει με τον Κορμπεράν να έχει δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα.

Ο Μπενγκά δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και θα μείνει εκτός αποστολής, ενώ δεν υπολογίζεται ο Ντε Βρίισε που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ ο Χριστοφή και στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να δούμε κάποιο μέσο. Μπάουμαν, Μαϊσουράντζε ή Αρτάμπε διεκδικούν τη θέση μιας και δεν υπάρχει άλλος κλασικός κεντρικός αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ