aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘα ψάξει το βαθμολογικό κέρδος

Θα ψάξει το βαθμολογικό κέρδος

Έτοιμος να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο, παρουσιάζεται ο Ερμής ενόψει της σημερινής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ομόνοια. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Κώστα Καϊάφα, καθώς θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής αλλά δούλεψε και ως προπονητής. Ο Κύπριος τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του με στόχο να κοιτάξει στα μάτια την Ομόνοια, κυνηγώντας το βαθμολογικό κέρδος. Ο Ερμής στο ματς του πρώτου γύρου, στο ΓΣΖ, υποχρέωσε τη σημερινή αντίπαλό του σε ήττα.

Ο Καϊάφας δεν υπολογίζει στους Ταραλίδη και Αραμπαντζή λόγω καρτών, στον τραυματία Κωνσταντίνου αλλά και στον Φρίμπονγκ που μάλλον μένει εκτός. Θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Σοφρωνίου. Στα δυο άκρα της άμυνας οι Ψάλτης και Τσίνα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Ιμερέκοφ και Νταμσέφσκι. Στη μεσαία γραμμή, θα κινούνται οι Μπάουμαν, Ζαχάρια και Πατσέκο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Θεοδώρου. Στα άκρα της επίθεσης οι Εμεγκάρα και Μοντέιρο και στην κορυφή ο Τσούμου.

Στο μετεγγραφικό κεφάλαιοι, οι Αραδιππιώτες θα κάνουν άλλη μία προσθήκη. Αν και είχε δοθεί προτεραιότητα στην απόκτηση επιθετικού κορυφής, φαίνεται ότι έχει προκύψει κάτι καλό για τα άκρα της επίθεσης και γίνονται σκέψεις από την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ