aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΘα κυνηγήσει βαθμολογικό όφελος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Θα κυνηγήσει βαθμολογικό όφελος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει το έργο των ποδοσφαιριστών του Νίκου Παναγιώτου στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, εντούτοις ο στόχος είναι ένας. Να μπορέσει ο Ερμής να φύγει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος.

Ο Λούκας Φανιέρος και ο προπονητής της ομάδας τονίζουν σε κάθε ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές ότι δεν υπάρχουν χαμένα παιχνίδια και ότι πρέπει να παλεύουν σε όλα τα ματς για βαθμούς.

Το ίδιο έπραξαν κόντρα στην Ομόνοια και το ίδιο θα πράξουν και απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Με στόχο αυτή τη φορά να αποφευχθούν τα εύκολα ατομικά λάθη, να υπάρχει καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων και να μπορέσει η ομάδα να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από την μεγάλη προσπάθεια που έκανε κόντρα στην Κοπεγχάγη, αυτό είναι κάτι που ίσως του βγάλει κάποια κούραση στο ματς με τον Ερμή, κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν, εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο.

Στα μετεγγραφικά για την ώρα δεν προκύπτει κάποια σημαντική εξέλιξη. Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού βρίσκονται σε επαφές με κάποιους μεταγραφικούς στόχους και αναμένεται να γίνουν κάποιες επιπλέον κινήσεις για να υπάρχει και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο αλλά και να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τον καλύτερο καταρτισμό της ενδεκάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ