aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤέσσερις μετεγγραφές με τη μία!

Τέσσερις μετεγγραφές με τη μία!

Ημέρα ανακοινώσεων και υπογραφών σημερινή για τον Ερμή. Οι μαυροκόκκινοι ήρθαν σε συμφωνία με τρεις Κύπριους, τον Πάρη Ψάλτη, τον Φώτη Κέζο και τον Νικόλα Αλεξίου, ενώ επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Αλφόνσο Αρτάβε (φωτό).

Ο πρώτος προέρχεται από τον ΑΠΟΕΛ και όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, αποκτήθηκε επειδή πιστεύεται πως έχει μέλλον. «Η οικογένεια του Ερμή τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, ο Πιμ Μπάουμαν συμφώνησε με τον σύλλογο της Αραδίππου αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα συμμετέχει στην απογευματινή προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν αναμένεται να ανεβάσουν αισθητά την ποιότητα, ενώ εκκρεμούν μετεγγραφές που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα. Οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονται στο περίμενε απαντήσεων από δύο μέσους, ενώ θα γίνει ενίσχυση και στην άμυνα.

Ο Νίκος Παναγιώτου δεν πρόκειται να εξαντλήσει πάντως όλες τις κινήσεις που δικαιούται η ομάδα του για τις θέσεις των ξένων και των κοινοτικών. Θα περιμένει να δει τι κενά θα εντοπίσει μέσα από την προετοιμασία, ώστε να κινηθεί με στόχο να τα καλύψει.

234

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ