ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ
Το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Αμμόχωστος» θεωρείται το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για τον Ερμή, με τεράστια βαθμολογική σημασία και άπαντες στην Αραδίππου ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα, θέλοντας επιτέλους να έρθει μία επιτυχία που θα αλλάξει για τα καλά το κλίμα στον σύλλογο.
Η νίκη στο θεσμό του κυπέλλου κόντρα στον ΑΣΙΛ έχει φέρει χαμόγελα, όμως αν δεν έρθει και η νίκη απέναντι στην ΕΝΠ κανείς δεν θα ηρεμήσει. Από τη στιγμή που οι «φτεροπόδαροι» είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν έχουν κανένα περιθώριο για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.
Ο προπονητής των «μαυροκόκκινων» Στέφανο Κουσίν δούλεψε αρκετά στο κομμάτι της τακτικής αλλά και της ψυχολογίας μαζί με τους παίκτες του. Αμφίβολος είναι ο Πηλέας και ο Αραμπατζής. Η συμμετοχή και των δυο αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.














