aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤέλος ο Πρισό, ψάχνει για επιθετικό

Τέλος ο Πρισό, ψάχνει για επιθετικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ήρθε στον Ερμή ως ένα από τα «δυνατά» ονόματα που είχε φέρει η ομάδα της Αραδίππου. Ο λόγος για τον Νιόγκο Πρίσο, ο οποίος λίγες βδομάδες μετά την απόκτησή του αποτελεί παρελθόν από τους «φτεροπόδαρους».

Ο Νίκος Παναγιώτου και οι συνεργάτες του δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του Καμερουνέζου ακραίου επιθετικού τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά παιχνίδια κι έτσι αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν.

Ο ποδοσφαιριστής ψάχνει πλέον άλλη ποδοσφαιρική στέγη, αφού δεν έπεισε ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και σίγουρα δεν θύμισε σε τίποτα τον παίκτη που φόρεσε προ ετών τη φανέλα της ΑΕΚ. Απ’ εκεί και πέρα στον Ερμή κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, αφού η τεχνική ηγεσία προορίζει τον Άλμπα για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Ο τεχνικός διευθυντής της αραδιππιώτικης ομάδας, Σκεύος Χρίστου, σε συνεννόηση πάντα με τον Νίκο Παναγιώτου και τη διοίκηση, βρίσκεται στο ψάξιμο για επιθετικό. Υπάρχει μια σχετική άνεση χρόνου, γι’ αυτό οι μαυροκόκκινοι μελετούν προσεκτικά και με μεθοδικότητα τις επόμενες κινήσεις τους με στόχο να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «φτεροπόδαροι» καραδοκούν για παίκτες που θα τεθούν εκτός πλάνων από τις ομάδες τους και θα ψάχνουν να βρουν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποια καλή περίπτωση παίκτη που θα βοηθήσει σημαντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ