aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤέλος ο Αντωνίου, πρόστιμο σε όλους!

Τέλος ο Αντωνίου, πρόστιμο σε όλους!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρελθόν αποτελεί από τον Ερμή ο Γιάννης Αντωνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal». Ο Κύπριος αμυντικός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Λούκα Φανιέρο μετά το παιχνίδι με τη Δόξα ότι δεν θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στους «φτεροπόδαρους» και τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος αμυντικός, αν και είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Η σεζόν για τον ίδιο ήταν πολύ δύσκολη, μιας και χρειάστηκε να μείνει εκτός γηπέδων για περισσότερο από δυο μήνες μετά από εγχείρηση για αποκόλληση προσαγωγού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητικός ηγέτης των Αραδιππιωτών έχει πάρει αποφάσεις και για άλλους παίκτες.

Σε μία άλλη εξέλιξη, η διοίκηση έχει επιβάλει πρόστιμο ύψους 20% στους ποδοσφαιριστές για την άσχημη εμφάνιση και την ήττα από τη Δόξα. Ένα πρόστιμο που σε ορισμένους δεν άρεσε στην ομάδα.

Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι να μπορέσει ο Ερμής να βρει τα πόδια του, να μαζέψει τα… κομμάτια και τις δυνάμεις του και να παρουσιαστεί όπως πρέπει στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά με τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, όμως ο προπονητής Κάρλος Κορμπεράν καλείται να βρει τις λύσεις και τους τρόπους για να επιστρέψει άμεσα η ομάδα του στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ