aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Τελειώνει» ο Γουίκς, θέμα στον «άσο»

«Τελειώνει» ο Γουίκς, θέμα στον «άσο»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απογοήτευση από τη μη ικανοποιητική παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών στον Ερμή είναι δεδομένη. Γι’ αυτό και η διοίκηση αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον κάποιων οι οποίοι έχουν απογοητεύσει. Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Θίο Γουίκς, ο οποίος αν και επέστρεψε στον Ερμή με στόχο να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει σημαντικά, εντούτοις η παρουσία του είναι απογοητευτική.

Γι’ αυτό και ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός είναι στην πόρτα της εξόδου και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «φτεροπόδαρους». Τη δεδομένη στιγμή το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση με τον Άρη, όπου στόχος είναι το πρώτο «διπλό». Βέβαια, οι Αραδιππιώτες ανησυχούν και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ, όπου δημιουργείται θέμα κάτω από τα δοκάρια.

Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν προγραμματισμένο για την 1η αγωνιστική στις 20 Αυγούστου, ημερομηνία που δεν ήταν στο ρόστερ ο Αραμπατζής και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο δεύτερος τερματοφύλακας, ο Λένος Σωφρονίου, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αυτό σημαίνει ότι θα επιστρατευθεί ο τρίτος τερματοφύλακας, ο Γιώργος Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ