aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤέκκης για μετεγγραφές Ερμή: «Γι’ αυτό δεν ανακοινώθηκαν άλλοι παίκτες…»

Τέκκης για μετεγγραφές Ερμή: «Γι’ αυτό δεν ανακοινώθηκαν άλλοι παίκτες…»

Ο Αιμίλιος Τέκκης, συνεργάτης του Νίκου Παναγιώτου και βοηθός προπονητή του Ερμή, παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Πέραν από κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro, ο Τέκκης είναι κι ο επίσημος σκάουτερ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στην Κύπρο.

Την σεζόν που τελείωσε ήταν στο προπονητικό τιμ της Αλκής, ενώ του αρέσει διαρκώς να εξελίσσει τις προπονητικές του γνώσεις με επισκέψεις στο εξωτερικό με πιο πρόσφατη στην Αυστρία και στην Ζάλτσμπουργκ. Ο Τέκκης πρώτη φορά συνεργάζεται με τον Ερμή και τον Παναγιώτου.

«Είναι τιμή για μένα που ένας έμπειρος προπονητής όπως ο Νίκος Παναγιώτου με εμπιστεύθηκε ως άμεσο συνεργάτη του, ενώ ευχαριστώ και τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο που με δέχθηκε στην οικογένεια του Ερμή. Είναι μεγάλη η πρόκληση για μένα να συμμετέχω κι εγώ στο κτίσιμο μιας νέας ομάδας από την αρχή και με ένα τέτοιο brandname όπως ο Ερμής», λέει και συνεχίζει.

Και πρόσθεσε: «Ο τρόπος που δουλεύουμε στο τεχνικό τιμ είναι συγκεκριμένος, αθόρυβος, μεθοδικός και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ήδη είμαστε κοντά σε μετεγγραφικούς στόχους που έχει επιλέξει και τσεκάρει κατάλληλα ο προπονητής μας και ήδη έχουμε κλείσει κάποιους παίκτες τους οποίους όμως δεν έχουμε ανακοινώσει για λόγους στρατηγικής και επικοινωνίας από τη διοίκηση. Οι φίλαθλοι μας να μην ανησυχούν και η ομάδα μας θα είναι συγκροτημένη με την έναρξη της προετοιμασίας μας στις 22 Ιουλίου! Η επιτυχία για εμάς είναι μονόδρομος φέτος!».

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε ότι «σχετικά με κάποια δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες που είδαν το φως της δημοσιότητας για άμεσο ενδιαφέρον και απόκτηση Γάλλου επιθετικού τονίζουμε παραδειγματικά ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Η διοίκηση της ομάδας μας σε συνεργασία με τον προπονητή μας κ. Παναγιώτου έχουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις στα μετεγγραφικά θέματα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τα οποίους οι περιπτώσεις τους πραγματικά υφίστανται για την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ