aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤακτοποιεί όλες τις εκκρεμότητες...

Τακτοποιεί όλες τις εκκρεμότητες…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την Πέμπτη είναι ορισμένη η εκλογική γενική συνέλευση του Ερμή και μέχρι τότε ο Λούκας Φανιέρος στοχεύει να «κλείσει» όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες. Είναι γνωστό ότι ο Φανιέρος τελεί υπό παραίτηση και θα ξεκαθαρίσει στην εκλογική συνέλευση εάν θα συνεχίσει στην προεδρία ή όχι. Πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει. Στόχος του είναι να τακτοποιηθούν οι οφειλές στους ποδοσφαιριστές.

Οι Μαϊσουράντζε και Αρτάμπε, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, έχουν εξοφληθεί και το γεγονός αυτό δείχνει και τις προθέσεις της διοίκησης να πάει στην εκλογική συνέλευση και να μην έχει ανοικτές υποθέσεις. Ακόμη και να γίνει η έκπληξη και να μη συνεχίσει ο Λούκας Φανιέρος, θα υπάρχει η δυνατότητα στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο να αναλάβει το σωματείο και να αρχίσει από το μηδέν. Αυτή την περίοδο οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε διακοπές, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και με τον προπονητή αλλά και με το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών.

Εξάλλου, ο Ερμής ενημέρωσε για τη δραστηριότητα της Ακαδημίας: «Το λεωφορείο του Ερμή περίμενε τους μικρούς μας φίλους για την περιοχή της Λευκωσίας, όπου είχαν φιλικούς αγώνες με το κλιμάκιο της πόλης. Τα παιδιά το διασκέδασαν πολύ και εμείς το ευχαριστηθήκαμε δίπλα τους, νιώθοντας όλη αυτή την ενέργεια και βλέποντας τα χαμόγελα όλων των παιδιών να απολαμβάνουν αυτό που αγαπούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ