aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤα λάθη και οι 32 διαφορετικοί παίκτες

Τα λάθη και οι 32 διαφορετικοί παίκτες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές. Στην προσπάθειά της να σώσει την ομάδα και να διορθώσει τα λάθη του σχεδιασμού, η διοίκηση προχώρησε σε πολλές αλλαγές από την αρχή της προηγούμενης σεζόν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που χρησιμοποιήθηκαν 32 ποδοσφαιριστές για τη σεζόν 2015-16. Μεγάλος αριθμός παικτών, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις 10 εξ αυτών ήταν Κύπριοι. Στη σχετική λίστα βέβαια ο Ερμής δεν είναι στην κορυφή.

Στην πρώτη θέση με τους περισσότερους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος σε αγώνες πρωταθλήματος είναι η Αγία Νάπα και η ΑΕΛ με 35. Στη δεύτερη θέση ήταν ο ΑΠΟΕΛ με 33 παίκτες και ένα σκαλί πιο κάτω ο Ερμής με την ΑΕΚ.

Αν πάμε και λίγο πιο πίσω, θα δούμε ότι ο Ερμής έχει ρεκόρ την περασμένη σεζόν κατά την οποία χρησιμοποίησε συνολικά 39 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Στην καλή του σεζόν, όταν τερμάτισε τέταρτος και συμμετείχε στον τελικό του κυπέλλου (2013-14), ο Ερμής χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές.

Στόχος του Νίκου Παναγιώτου είναι μην είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός στην επόμενη σεζόν όσο αυτός της λήξασας. Αυτό θα επιτευχθεί αν αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος, που επέφεραν το ράβε-ξήλωνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ