aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣυνύπαρξη με Ροναλντίνιο, βούιξε σε Βραζιλία-Πορτογαλία η μετεγγραφή του Αΐρτον

Συνύπαρξη με Ροναλντίνιο, βούιξε σε Βραζιλία-Πορτογαλία η μετεγγραφή του Αΐρτον

Η μετεγγραφή του Αΐρτον Ριμπέιρο Σάντος δεν δημιούργησε τον θόρυβο που αναμενόταν, για τον λόγο πως ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από μία μη λαοφιλή ομάδα. Ο Βραζιλιάνος νεοφερμένος αμυντικός χαφ του Ερμή Αραδίππου όμως, δεν άφησε ασυγκίνητα τα ΜΜΕ της πατρίδας του αλλά και της Πορτογαλίας όπου αγωνίστηκε.

Πρόκειται για σπουδαίο παίκτη, ο οποίος αν και σε περίοδο που δεν ήταν βασικός, είχε συμπαίκτες τους Ροναλντίνιο και για ελάχιστο διάστημα με Αντριάνο στη Φλαμένγκο. Η μετεγγραφή του έκανε το γύρο της Βραζιλίας και της Πορτογαλίας, αφού ουκ ολίγα διαδικτυακά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στη μετεγγραφή του στην Κύπρο.

Υπενθυμίζουμε ότι έπαιξε σε Φλαμένγκο, Μπενφίκα, Ιντερνασιονάλ, Μποταφόγκο και Φλουμινένσε. Έπαιξε δηλαδή και στις δύο μισητές αντιπάλους της Βραζιλίας οι οποίες όταν αγωνίζονται μαζί προκαλούν περισσότερο ενδιαφέρον παρότι το Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς της Αργεντινής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ