aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣυμπεράσματα και μετά μετεγγραφές

Συμπεράσματα και μετά μετεγγραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ερμής ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη Αλκή Ορόκλινη (1-2) σε φιλικό παιχνίδι, όμως αυτό δεν ανησυχεί σε καμία περίπτωση τον Νίκο Παναγιώτου. Ο Κύπριος τεχνικός είδε αυτά που ήθελε, έκανε αρκετές δοκιμές και γέμισε το μπλοκάκι του με σημειώσεις. Το γκολ των Αραδιππιωτών πέτυχε ο Μαρτίνιουκ (φωτό), ο οποίος δείχνει ότι και τη νέα σεζόν θα αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τους μαυροκόκκινους.

Μετά και τα πρώτα συμπεράσματα που βγαίνουν από τις προπονήσεις και τα φιλικά, ο προπονητής των «φτεροπόδαρων» άρχισε να αποκτά μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις αδυναμίες στο ρόστερ του. Υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και αναμένεται να επισημοποιηθούν σύντομα, αν κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά. Ο Ερμής είναι σε επαφές με τους Έντγκαρ Πατσέκο και Άλεξ Κωνσταντίνου, ενώ υπάρχουν επαφές και με άλλους μετεγγραφικούς στόχους.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές κινήσεις ενίσχυσης, οι οποίες έχουν ικανοποιήσει τη διοίκηση αλλά και την τεχνική ηγεσία. Οι «φτεροπόδαροι» αισιοδοξούν ότι με τις τελευταίες πινελιές θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα είναι ικανό να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση. Εκτιμάται ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για την απόκτηση παικτών, που θα σκορπίσουν ικανοποίηση στις τάξεις των οπαδών.

Απ’ εκεί και πέρα, πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να κρατήσει στο… χέρι μία-δυο κινήσεις της τελευταίας στιγμής, μιας και προς το τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου συνήθως εντοπίζονται καλές περιπτώσεις παικτών που ψάχνονται για ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ