aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτριμωγμένος… αγγελιαφόρος

Στριμωγμένος… αγγελιαφόρος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ανώμαλη προσγείωση και η ήττα που γνώρισε ο Ερμής από τον Ολυμπιακό (1-2) έχουν φέρει ένα περίεργο κλίμα στα ενδότερα του συλλόγου. Η σημερινή αναμέτρηση με την Αλκή Ορόκλινη στο ΓΣΖ (20:00) κρίνεται σημαντική για τους μαυροκόκκινους, οι οποίοι «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι άλλη μία αποτυχία για τους «φτεροπόδαρους», οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τα πόδια τους, να αποκτήσουν ρυθμό και να παρουσιάζονται καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό είναι που καλείται να διορθώσει ο Νίκος Παναγιώτου και οι παίκτες του στις επόμενες αγωνιστικές, μιας και όσο η ομάδα μένει στα χαμηλά στρώματα το άγχος πολύ πιθανό να αρχίσει να την πνίγει. Γι’ αυτό και η αναμέτρηση με την Αλκή κρίνεται εξαιρετικά σημαντική.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ιμερέκοφ, ενώ εκτός πλάνου είναι και ο τραυματίας Σανδραβέλης. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, δεξιός μπακ ο Ψάλτης, αριστερός ο Τσίνα και κεντρικοί αμυντικοί οι Χριστοφή και Ταραλίδης. Στη μεσαία γραμμή ως κεντρικοί χαφ θα χρησιμοποιηθούν οι Ζαχάρια και Μαρτίνιουκ, ενώ ρόλο επιτελικού θα αναλάβει ένας εκ των Πατσέκο και Γουίκς. Οι Άλεξ Κωνσταντίνου και Εμεγκάρα θα αναλάβουν ρόλο εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσούμου. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Γεωργιάδης και Νταμσέφσκι.

Αυτό που περιμένει ο Παναγιώτου είναι να μπουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Ερμή με όσο καλύτερη ψυχολογία μπορούν και να εφαρμόσουν τις οδηγίες του. Ο Κύπριος προπονητής ζήτησε καθαρό μυαλό από τους παίκτες του και καλύτερες τελικές πάσες, οι οποίες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ