aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτον Ερμή δεν υπάρχει άλλη επιλογή, τα μετεγγραφικά δεδομένα

Στον Ερμή δεν υπάρχει άλλη επιλογή, τα μετεγγραφικά δεδομένα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η πρόκριση κόντρα στον ΑΣΙΛ για την επόμενη φάση του κυπέλλου ήταν αναμενόμενη. Ο Κουσίν έδωσε ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές και τον δικαίωσαν, μιας με νέα νίκη (4-0) οι «φτεροπόδαροι» πήραν με άνεση το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Πρόκριση που δίνει καλύτερη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Κόντρα στον Απόλλωνα, η αποστολή για την ομάδα της Αραδίππου είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως θα παλέψει για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι το αουτσάιντερ στο αυριανό παιχνίδι όμως υπάρχει θέληση, δίψα και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος.

Άλλωστε με την ομάδα να βρίσκεται κολλημένη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Ο Ερμής έδειξε και απέναντι στην ΑΕΚ ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει και με τον Απόλλωνα. Πρώτιστος στόχος είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και απ’ εκεί και πέρα να δημιουργήσει ρήγματα με τις αντεπιθέσεις και όχι μόνο.

Στα μετεγγραφικά, η προσπάθεια για να αποκτηθεί ακραίος επιθετικός συνεχίζεται. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία είναι σε καθημερινή επαφή με τον Κουσίν και προσπαθούν να βρουν την καλύτερη επιλογή για να ενισχύσουν την ομάδα με ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Τις προηγούμενες μέρες έγιναν διάφορες επαφές με παίκτες, αλλά δεν προχώρησε το όλο θέμα, οπότε το ψάξιμο συνεχίζεται. Λογικά από βδομάδας θα υπάρξει κατάληξη και θα έρθει ο ποδοσφαιριστής που θα ξεχωρίσει ο Ιταλός τεχνικός ώστε να δώσει επιπρόσθετη δυναμική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ