aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτόχος οι ψηλές πτήσεις

Στόχος οι ψηλές πτήσεις

Το πρωτάθλημα για τον Ερμή μετακινήθηκε κατά μια εβδομάδα, αφού ο αγώνας του με τον ΑΠΟΕΛ αναβλήθηκε, ένεκα των αγώνων των γαλαζοκίτρινων με τη Σλάβια. Ο Νίκος Παναγιώτου, μέσα από τα φιλικά, με ΑΕΛ, Δόξα και Πάφο, είχε την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του και στις μέρες που μεσολαβούν θα έχει την ευκαιρία να βάλει τις τελευταίες πινελιές.

Ο στόχος για τους φτεροπόδαρους είναι και πάλι οι ψηλές πτήσεις, όπως είχε κάνει πριν μια διετία και αυτό μόνο μέσα από σκληρή δουλειά μπορεί να γίνει. Η ομάδα στελεχώθηκε σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό, το ρόστερ είναι ετοιμοπόλεμο και εκείνο που απομένει είναι να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος για να υλοποιήσει τους στόχους της η ομάδα. Η αποστολή της ομάδας της Αραδίππου μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν, το επίπεδο ανέβηκε, αλλά όπως λέει και ο καθ’ ύλην αρμόδιος της ομάδας, «βάλε μου δύσκολα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ