aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτο… σημάδι του!

Στο… σημάδι του!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει μια λαϊκή ρήση, την οποία όπως φαίνεται ασπάζονται στον Ερμή. Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Φροξυλιά που έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα, στην ομάδα της Αραδίππου έχουν χαράξει τις κατευθυντήριες γραμμές όσον αφορά στην περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να δώσουν στο σύνολο τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσει τον στόχο της κατάκτησης μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Το σίγουρο είναι πως οι «φτεροπόδαροι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση ακραίου επιθετικού, αξιολογώντας ήδη ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Είναι μια θέση που παρουσιάζονται κενά στις έως τώρα υποχρεώσεις της ομάδας και με δεδομένο το γεγονός πως ο πήχης έχει μπει ψηλά, ο Νίκος Παναγιώτου έκρινε πως απαιτείται να έχει στη διάθεσή του άλλη μια λύση έως το τέλος της σεζόν.

Σοβαρές σκέψεις γίνονται και για την απόκτηση επιθετικού. Δεν θεωρείται σίγουρο πως οι «φτεροπόδαροι» θα κινηθούν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι ορατό το ενδεχόμενο να το κάνουν. Πολλές ιδανικές φάσεις για να σκοράρει περισσότερες φορές εκκόλαψε η ομάδα, αλλά έμειναν ημιτελείς αφού απουσιάζει ο μεγάλος βαθμός της αποτελεσματικότητας. Επομένως, ένας παίκτης που θα κινείται πιο αποτελεσματικά, επί της παρούσης κρίθηκε πως μπορεί να συνδράμει στην ενίσχυση της δυναμικής του συνόλου.

Επειδή στην πορεία μπορεί να εμφανιστούν απρόοπτα, στον Ερμή δεν θέλουν να πουν κάτι παραπάνω. Κρατούν την ειλημμένη απόφαση για την απόκτηση εξτρέμ και αρχές του επόμενου μήνα θα πράξουν αναλόγως των δεδομένων που θα έχουν μπροστά τους.

Εν τω μεταξύ φαίνεται πως θα οδηγηθεί στα άκρα η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ερμή και του ποδοσφαιριστή του συλλόγου Μιούλερ Φερνάντες. Στον Βραζιλιάνο έχει επιβληθεί πρόστιμο για αγωνιστική απειθαρχία στο τελευταίο ματς, το οποίο όμως δεν αποδέχθηκε. Αντέδρασε και πλέον στην ομάδα της Αραδίππου θα δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο 27χρονος, γενικώς, δεν έχει πείσει με την παρουσία του και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποτελέσει παρελθόν, αδειάζοντας παραλλήλως μια θέση ξένου στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ