aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτο… ακουστικό για απαντήσεις

Στο… ακουστικό για απαντήσεις

Θέμα χρόνου, όπως όλα δείχνουν, είναι να ανακοινώσει ο Ερμής την απόκτηση ενός μέσου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «φτεροπόδαροι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση σε δυο παίκτες και περιμένουν απαντήσεις.

Μάλιστα, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι και οι δύο θα είναι θετικές και τα νέα αποκτήματα θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στο χώρο του κέντρου. Οι Αραδιππιώτες καταβάλλουν προσπάθειες και για την απόκτηση αμυντικού. Πιθανό να έγιναν επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Όσον αφορά στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν, άρχισαν χθες τα εργομετρικά τεστ και οι εξετάσεις. Αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται ακόμη στο εξωτερικό και αναμένεται να έρθουν στην Κύπρο εντός της εβδομάδας.

Η ομάδα της Αραδίππου ξεκινά την προετοιμασία της με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, καθώς έγιναν κινήσεις που αφήνουν υποσχέσεις. Σύντομα θα γίνει γνωστό και πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση παρουσία των φίλων της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ