aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτην «πρίζα» ο Πρίσο, πίστωση στον Ονίλο

Στην «πρίζα» ο Πρίσο, πίστωση στον Ονίλο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Νιόγκο Πρίσο μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια. Η εικόνα που παρουσιάζει απέχει κατά πολύ από αυτή που όλοι γνώριζαν όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και μακριά από τις προσδοκίες του Νίκου Παναγιώτου και των ανθρώπων του Ερμή που πίστεψαν στις ικανότητές του. Το γεγονός αυτό έβαλε σε σκέψεις την τεχνική ηγεσία και τους παράγοντες των «φτεροπόδαρων».

Ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να βγάλει τον καλό του εαυτό και αποτελεί ερωτηματικό αν στον Ερμή είναι διατεθειμένοι να τον πιστώσουν. Ο Πρίσο δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του στην ομάδα, αν και φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να του δοθεί κάποιος χρόνος ακόμη, ευελπιστώντας ότι θα μπορέσει να φθάσει στα επίπεδα που όλοι στην ομάδα προσδοκούν.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του συλλόγου, γι’ αυτό και συνεχίζει κανονικά καταβάλλοντας μεγαλύτερη προσπάθεια στις προπονήσεις για να φθάσει στα επίπεδα που θέλει και να πείσει τον προπονητή του και όχι μόνο.

Επίσης, και ο Ονίλο απέχει πολύ από τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, όμως θα του δοθεί περισσότερος χρόνος μιας και είναι ποδοσφαιριστής που πιστεύει πολύ στο πρόσωπό του ο Παναγιώτου αλλά και όλη η οικογένεια του Ερμή.

Στα μετεγγραφικά, το θέμα με τον Μιγκέλ Άλμπα παραμένει στάσιμο την ώρα που στον Ερμή αναζητούν κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη για τον επιθετικό αφού επικρατεί η άποψη πως, όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου είναι πιθανό να προκύψουν καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου. Οι «φτεροπόδαροι» δείχνουν διάθεση να κάνουν υπομονή, προσδοκώντας στην απόκτηση ικανού ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ