aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτην αναζήτηση χαφ και στόπερ

Στην αναζήτηση χαφ και στόπερ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εννέα μετεγγραφές έχει κάνει ο Ερμής και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα προκύψει και η δέκατη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του.

Μέχρι στιγμής, οι «φτεροπόδαροι» απέκτησαν τους Φίλγκεϊτ, Αντωνίου, Χριστόφ, Ντέκερς, Λαμπρόπουλο, Αρτάμπε, Ντε Μέλο, Πρισό και Ονίλο (φωτό). Ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν ικανοί να δώσουν σημαντικές βοήθειες και να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας της Αραδίππου.

Η υλοποίηση του σχεδιασμού στελέχωσης συνεχίζεται. Το βάρος έχει πέσει κυρίως στη μεσαία γραμμή, ενώ θα αποκτηθεί και ένας (τουλάχιστον) κεντρικός αμυντικός. Οι κοκκινόμαυροι δεν βιάζονται καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι του σχεδιασμού έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει μπόλικος χρόνος για να γίνουν οι εναπομείνασες κινήσεις.

Πολλές φορές, κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών εμφανίζονται στην αγορά εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται, οι ιθύνοντες του Ερμή να περιμένουν για να προχωρήσουν σε μια κίνηση ενίσχυσης προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ