aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτη γωνία για επιθετικό

Στη γωνία για επιθετικό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ερμή ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Οι «φτεροπόδαροι» θεωρούν ότι έχουν αποκτήσει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θέλουν να έχουν μια καλή σεζόν, με διακρίσεις και επιτυχίες.

Τα τελευταία φιλικά που θα γίνουν θα είναι σημαντικά στο να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια, κάτι που αλήθεια έλλειψε σε κάποια παιχνίδια. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί αυτό, μιας και μιλάμε για μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα που θέλει τον χρόνο της για να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Όσον αφορά στα θέματα ενίσχυσης, δεδομένη η πρόθεση των Αραδιππιωτών να αποκτήσουν ακόμη έναν επιθετικό, με την επιτροπή προγραμματισμού να βρίσκεται στο ψάξιμο για να βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή. Ο Σκεύος Χρίστου εξετάζει επί καθημερινής βάσεως αρκετούς παίκτες που έχουν προταθεί, όμως δεν θα βιαστεί να πάρει αποφάσεις.

Αύριο ο Ερμής θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00), σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Νίκος Παναγιώτου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ