aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτα «όπλα» ξανά ο Δημήτρης Στυλιανού

Στα «όπλα» ξανά ο Δημήτρης Στυλιανού

Όποτε υπάρχει θέμα τερματοφύλακα στον Ερμή, υπάρχει η λύση που ακούει στο όνομα Δημήτρης Στυλιανού. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ομόνοια (1-3), κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ολλανδός Τζόρντι Ντέκερς.

Η εμφάνιση του δεν ήταν ικανοποιητική και αποδεσμεύτηκε Ερμή. Ο Κύπριος κίπερ πήρε την ευκαιρία του και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει κάνοντας κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις, φτάνοντας μάλιστα και μέχρι την κλήση του στην Εθνική.

Στη συνέχεια, όμως, έκατσε στον πάγκο για να μπει στην ομάδα ο Τσερνάουσκας. Εν τέλει και αυτός κούνησε μαντήλι και πλέον, πάλι ο Στυλιανού καλείται να βγάλει τα κάστανα απ’ τη φωτιά. Στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Πάντως, ο Νίκος Παναγιώτου μιλά με τα καλύτερα για τον Κύπριο τερματοφύλακα και δείχνει να τον εμπιστεύεται.

Από εκεί και πέρα τα προβλήματα δεν απουσιάζουν και αυτή την εβδομάδα. Εκτός πλάνου είναι οι τραυματίες Φερνάντες, Αλεξίου και Σίργκι. Επίσης, είναι αμφίβολη συμμετοχή του Μαϊσουράντζε και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στα θετικά είναι ότι υπολογίζονται κανονικά οι Αντωνίου και Μασίνουα, οι οποίοι μάλιστα διεκδικούν θέση ακόμη και στο αρχικό σχήμα.

Οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, όπως και να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι με την Ανόρθωση (2-2), παρά το θετικό φινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ