aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣπαταλά το ημίχρονο και μετά τρέχει…

Σπαταλά το ημίχρονο και μετά τρέχει…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχουμε διανύσει αισίως 24 αγωνιστικές και τα βαθμολογικά δεδομένα για τον Ερμή, δύο στροφές πριν τη λήξη του α’ γύρου του πρωταθλήματος, είναι εξαιρετικά δύσκολα σε ό,τι αφορά την εξάδα. Θα πρέπει οι «φτεροπόδαροι» να κερδίσουν την ΑΕΚ και την ΑΕΛ και ταυτόχρονα η Ανόρθωση να μην κάνει νίκη στα επόμενα δύο ματς της με Καρμιώτισσα και Απόλλωνα.

Για να φθάσει όμως στο σημείο αυτό η ομάδα της Αραδίππου, ενώ σε μεγάλο χρονικό διάστημα της σεζόν ήταν μέσα στον στόχο της, σίγουρα κάποια πράγματα έπαιξαν τον ρόλο τους. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η επιθετική δυστοκία της ομάδας στα πρώτα 45λεπτα των αγώνων της.

Συγκεκριμένα, ο Ερμής έχει σκοράρει συνολικά 31 τέρματα, εκ των οποίων μόλις 10 στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα, δέχθηκε 18 γκολ στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων του, κάτι που δείχνει ότι σε πολλά παιχνίδια οι παίκτες του μπαίνουν μουδιασμένα στο γήπεδο και δέχονται εύκολα γκολ. Ένα στατιστικό στοιχείο το οποίο σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του και έχει στοιχίσει στην ομάδα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι «φτεροπόδαροι» έχουν σκοράρει 10 τέρματα στα τελευταία 15 λεπτά των παιχνιδιών τους, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρουν βαθμό ή βαθμούς με ανατροπές.

Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, ο Κάρλος Κορμπεράν έχει δύο σημαντικά προβλήματα να διαχειριστεί. Δεν υπολογίζει στους Ντε Βρίσε και Μπενγκά, γι’ αυτό ψάχνει να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά, ούτως ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ